Psicologia online en temps de Coronavirus? És una bona opció/alternativa per aquest moment d‘Emergència pel COVID-19.

Tens opcions també via telefònica o per WhatsApp. Si prefereixes que hi hagi vídeotrucada, podem utilitzar diferents aplicacions, tot i que la més habitual fins al moment per a Tu Pots Psicologia ha estat Skype.

Què podem aconseguir en una visita per Skype?

. Mantenir el vostre espai de seguretat i/o confort durant les sessions.

. Respectar el confinament sense haver de desplaçar-vos a la consulta.

. Poder seguir el treball iniciat en directe o bé iniciar un procés de psicoteràpia que requereix un inici en aquest moment.

. Aconseguir un servei de qualitat ja que els coneixements dels professionals no varien pel fet de fer una assistència a nivell virtual.

. Flexibilitat i agilitat horària ja que, tot i concertar hora de visita, t’estalvies el temps de deplaçament.

. Mantenir el teu espai de confiança, podent preparar prèviament des d’on vols parlar i podent adequar l’esmentat espai a la teva situació present.

. No endarrerir les visites.

. Poder programar consultes extra arrel de la situació present.

Resultado de imagen de imagen skype 800x600

I a nivell d’assessorament, et podem ajudar a resoldre dubtes sobre:

. Com portar la vida familiar en situacions de confinament?

. Com organitzar-me per al teletreball?

. Com donar el suport acadèmic als fills/es per a fer els deures que algunes escoles han posat per fer a casa en família?

. Com afrontar l’emoció de la por?

… entre altres!…

Finalment, cal considerar que actualment estem habituats a la comunicació online, de manera que, igual que podem fer-ne ús per a estar en contacte amb la família i amics, podem fer-ho amb el nostre servei dr psicologia de capçalera.

Demana la teva sessió per e-mail a tupots@tupotspsicologia.com o per WhatsApp al tel. 636233826 indicant horaris de preferència.

 

 

Please follow and like us:

Lídia Costa Ballonga. Psicòloga col.legiada 11.743 per COPC. Llicenciada en Psicologia per la UAB, Curs de Postgrau en Psicologia Clínica i de la Salut per la UdG, Màster ITEAP en Intervenció Clínica i Escolar | Psicoterapeuta i Orientadora personal, familiar i acadèmica | Formadora d'emprenedors, buscadors de feina i treballadors en actiu | Docent en col.lectius de joves, adults, dones i gent gran | Col.laboradora en mitjans audiovisuals i de premsa escrita

No hi han comentaris

Facebook
Facebook
Pinterest
LinkedIn
Instagram