fons1

Hola

hola@tupotspsicologia.com

Així de senzill és conèixer-nos i començar a treballar junts/es. Clar que també pots trucar o trobar-nos per la xarxa!

Amb dinamisme i motivació, hi seràs benvingut i benvinguda tant si busques suport psicològic, una xerrada/formació especialitzada o bé vols organitzar les teves idees (personals, sentimentals, familiars o empresarials) amb el servei de consultoria.

Pots portar a terme la teva sessió en català – castellà – anglès.

Al capdavant del projecte, Lídia Costa Ballonga, psicòloga col.legiada 11.743. Llicenciada en psicologia per la UAB, amb Postgrau en Psicologia Clínica i de la Salut per la UdG i Màster en Intervenció clínica i escolar per ITEAP. Psicòloga i Orientadora personal, familiar i acadèmica. Formadora d’emprenedors, buscadors de feina i treballadors en actiu.  Docent en col.lectius de joves, adults, dones i gent gran.  Col.laboradora en mitjans audiovisuals i de premsa escrita, entre altres. Pots consultar més informació a Sobre mi.

“Em defineixo com a una Organitzadora d’Idees”.

 

 

Per què tu?

Perquè tots som humans i, a vegades, sols i soles no sabem equilibrar la nostra inestabilitat emocional (ara estàs bé, ara no), superar l’estat d’ànim depressiu (el pessimisme que va en augment mentre les ganes de fer res fan just al contrari), afrontar els moments d’indecisió (de no saber cap on tirar), fer un cara a cara amb la insatisfacció (quan no saps si estàs on voldries estar), regular l‘excés de dependència (si creus que no pots viure sense ell/a), superar les fases del dol (perquè suposadament acaba una etapa però no per decisió pròpia), combatre la frustració (si no te’n  surts a casa, a classe o a la feina), gestionar els pensaments reiteratius (aquells que tens tot el dia al cap), superar la inseguretat (per mostrar al món d’una vegada com ets i què saps fer), transformar en assertiva la comunicació passiva (si t’ho empasses tot, però no ho paeixes) o actuar davant aquesta baixa autoestima que et persegueix des de fa temps (i que fa que no et vegis gaire capaç).

Per aquestes i altres raons pots entrar a buscar orientació personal, familiar, laboral o acadèmica. O pots venir per millorar el teu rendiment professional o escolar (i el dels teus i teves). O a organitzar aquestes idees que volten i volten per la teva ment i no s’acaben de traduir en fets o projectes…

 

Per què venir a Tu Pots Psicologia?

Perquè l’objectiu principal de Tu Pots és ajudar a les persones de totes les edats amb recursos educatius, terapèutics i motivacionals procedents de la Psicologia (orientació cognitivo-conductual) sumats als que deriven d’altres camps com el Coaching, PNL, Intel.ligència emocional o la Psicologia Positiva. Estant sempre en continua formació i exploració de recursos multisectorials.

Però perquè a part de la formació i l’experiència, hi trobaràs un espai còmode i un temps que quadrarà amb la teva agenda per tal de poder ajudar-te. Perquè ara et toca a tu. Ja és el teu moment: Benvinguts i Benvingudes a Tu Pots Psicologia:)

 

    

Aquest objectiu es fa realitat en forma de:

Orientació i suport psicològic

És en principal objectiu: oferir una orientació i un suport psicològic per a tu i els teus sempre que ho necessitis, especialment en les etapes de canvi.

Lema: Viure és molt més que existir.
Caràcter dinàmic

Amb  caràcter dinàmic per ajudar-te a superar els moments difícils i a créixer com a persona, tot despertant el teu potencial i sumant-hi nous recursos que puguin afavorir el teu benestar.

Lema: Que un dia sigui brillant depèn més de la teva actitud que del sol.
Àmplia oferta en formació i xerrades

A nivell formatiu, consulta el catàleg d’activitats i tallers i la docència de cursos de formació especialitzada sobre diferents temes, a més de cursos fets a mida per associacions, escoles, institucions o empreses. Per altra banda, a les instal.lacions de Manresa, preparem grups de treball, ja sigui de temes educatius com de temàtiques relacionades amb la millora professional i el creixement personal.

Lema: Quan ensenyar és un art, aprendre és un plaer.
Consultoria

Consultoria de relacions personals i empresarials. Suport i assessorament en la preparació d’entrevistes,  reunions, exposicions orals i parlar en públic, assertivitat i comunicació, lideratge, gestió de personal, entre altres.

Lema: Creure que tot té solució no és optimisme, és talent.
Pacients, clients, col·laboradors i partners

La teva tasca i la teva opinió són molt importants. Fem xarxa? És així com creixem, ens actualitzem i millorem contínuament, de la mà dels pacients, clients, col·laboradors i partners.

Consulta  els serveis en aquesta pàgina i descobreix una atenció adaptada a les teves necessitats, en múltiples formats i especialitats.

Lema: Sols podem ser bons però junts podem ser encara millors.
Presencial, Telefònic, Online, A domicili (segons condicions).
Lema: La informació és poder i la comunicació, la manera d’obtenir-la.
Facebook
Facebook
Pinterest
LinkedIn
Instagram