fons1

Sobre mi

LÍDIA COSTA BALLONGA

Psicòloga col.legiada 11.743 –  Formadora – Consultora.

Llicenciada en Psicologia per la UAB. Curs de Postgrau en Psicologia de la Salut per la UdG. Màster en Intervenció Escolar i Educativa per ITEAP. Cursos de Formació en l’Àrea de la Psicologia sanitària (Formació de terapeutes, Efectes emocionals de la COVID-19, Estils afectius tòxics, Intervenció en Catàstrofes). Cursos formatius en l’Àrea Educativa i psicopedagògica (Canvis en el sistema educatiu, Prevenció de violència de gènere en infants, prevenció i intervenció en Bullying, Intervenció en TDA-H). Cursos formatius en Psicologia Social i Empresarial (Marca personal, Innovació, Atenció a l’usuari, Comunicació i Presentacions en públic).

Fundadora de Tu Pots Psicologia al 2007.

 

Professional al servei d’Ens, Entitats i Jornades com:

. Col.laboradora amb els Serveis d’Atenció a la Salut d’Igualada amb tallers per a joves sobre intel.ligència emocional, habilitats socials, gestió de Bullying i Motivació. Des de 2010.

Col.laboradora amb els serveis educatius de l’OMIC (Oficina Municipal d’Informació al Consumidor) de l’Hospitalet de Llobregat des del curs 2009-2010.

. Col.laboradora amb els Serveis Educatius de El Prat de Llobregat. Des de 2012.

. Participació en les Jornades per a professionals de Joventut. El Prat de Llobregat. 2018.

. Col.laboradora en la “Trobada anual de delegats de secundària” a Casa Sagnier, Barcelona. Des de 2016.

. Col.laboradora amb el Serveis educatius i Serveis a Joventut d’Abrera amb tallers sobre Tècniques d’estudi i Habilitats socials per alumnes i xerrades per a famílies. Des de 2008.

. Col.laboradora amb els Serveis a Joventut de Sant Sadurní d’Anoia amb tallers sobre Tècniques d’estudi per alumnes i xerrades per a famílies. Participació en les “Jornades d’orientació per a Després de l’ESO”. Des de 2010.

. Participació en les “Jornades d’orientació per a Després de l’ESO” de Vilafranca del Penedès. Des de 2017.

. Col.laboradora amb els Serveis a Joventut i PIDCES de Sant Fruitós de Bages. Des de 2010.

. Participació en les activitats del Dia per a l’Eliminació de la violència envers les dones amb tallers d’Igualtat per a primària, per l’Ajuntament de Castellcir. Des de 2019.

. Participació en les activitats del Dia per a l’Eliminació de la violència envers les dones amb xerrades de sensibilització, per l’Associació de Dones de Santa M. d’Oló. 2017. 2018.

. Fundació Catalunya La Pedrera: Formació d’educadors del programa PAE. Des de 2018.

Professional homologada per l’Agència de Desenvolupament del Berguedà i el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya per a portar a terme serveis parcialment subvencionats d’atenció psicològica a domicili per al baix Berguedà a través del Xec-Servei. 2008-2009.

Docent de Cursos per joves i adults finançats pel Fons Social Europeu, Consorci per a la Formació contínua de Catalunya, Pimec, Atac, Gremi d’Instal.ladors de Badalona i Institut per al Desenvolupament de la Formació i l’Ocupació IDFO. Des de 2009.

. Professional conveniada amb el Consorci del Moianès des de 2012, portant-hi a terme el Servei de Capacitació, Servei de Competències i formacions vàries per a joves i adults en situació d’atur i reorientació laboral.

Professional conveniada amb el Consorci del Lluçanès. Servei de Competències. Des de 2015.

Formadora i col.laboradora a l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Barcelonès. Des de 2010.

Formadora pel Consell Comarcal del Bages: Àrea de Joventut, Àrea de la Dona. Des de 2014.

Col.laboradora amb Ajuntaments, Consells Comarcals i programes PIDCES de Catalunya. Província de Barcelona i Lleida. Des de 2008.

Col.laboradora en la jornada “Joves del Bages : Protagonistes d’un demà millor” (Rotary Club Manresa-Bages.). 2016. 2017.

 

Investigació:

. Universitat Autònoma de Barcelona UAB. Facultat de Psicologia. Col.laboració amb el “Laboratori d’Investigació de Prosocialitat aplicada” del Dr Roberto Roche. 1999- 2002.

 

Participació en Mitjans de Comunicació:

. Col.laboradora en mitjans de comunicació municipals (ràdio i televisió local) i col.laboradora puntual a Catalunya Ràdio, l’Ofici d’Ensenyar. 2015.

. Gravació de vídeo-consells per a joves, pel Consell Comarcal del Barcelonès. Des de 2010.

 

Publicacions:

Publicació al recull “Tot és possible”. Narradors Centrals. Col.lectiu d’Escriptors de la Catalunya Central. 2014.

Publicació al recull “El gran Salt”. Editorial Columna. 1998.

Facebook
Facebook
Pinterest
LinkedIn
Instagram