portada consultoria

Consultoria Personal o Laboral

Es tracta de l’assessorament en casos en què no es busca un suport terapèutic sinó un assessorament sobre temes personals i relacionals, o bé vinculats amb la feina, la teva empresa o les persones que hi treballen. És a dir, en aquelles àrees on els coneixements més pràctics de la psicologia poden ser de gran utilitat.

Consulta el nostre Blog de Consultoria i Empresa.

Haver pensat sol@ moltes hores en una qüestió no te’n fa expert@. És la capacitat d’ampliar punts de vista la que t’apropa a les conclusions més productives.

Relativització i ampliació de punts de vista. Eines per a la presa de decisions. Ordre i prioritats . Organització de pensaments vinculats a temes personals, laborals, sentimentals, familiars o acadèmics. Relleu generacional. Aplicacions empresarials. Gestió de l’estrés i el Burn Out. Consells per parlar en públic i gestionar reunions. Relacions laborals i comunicació.

Si vols un cop de mà per a organitzar les teves idees, demana una visita de consultoria.

Després d’un brainstorming, recollirem allò genial de les teves propostes i hi aportarem una nova perspectiva per reorganitzar allò que fa tant temps que penses però no acaba de quadrar o fer-se realitat.

T’oferim un punt de vista extern, objectiu i neutral basat en la psicologia que, sense fer-ho per tu, segur que t’ajuda a prendre decisions.

En parlem?

L'hora del Planning.

Demana'ns més informació

Si vols saber-ne més sobre els nostres serveis, no dubtis a consultar-nos

Facebook
Facebook
Pinterest
LinkedIn
INSTAGRAM