fons2

Consultoria i Orientació

EMPRESARIAL – ACADÈMICA- PERSONAL

Es tracta de l’assessorament en àmbits sense psicopatologia, és a dir, s’adreça a tota aquella persona, estudiant, centre, associació o empresa que no busca un suport terapèutic sinó un assessorament sobre qualsevol tema relacionat amb l’àmbit acadèmic,  intel.lectual, laboral, empresarial i personal, amb l’objectiu de poder ampliar recursos o sumar perspectiva.

Haver pensat sol moltes hores en una qüestió no te’n fa expert. És la capacitat d’ampliar punts de vista la que t’apropa a les conclusions més productives.

Relativització i ampliació de punts de vista. Eines per a la presa de decisions. Priorització de tasques. Organització de pensaments vinculats a temes personals, laborals, sentimentals, familiars o acadèmics. Aplicacions empresarials.

Si vols un cop de mà per a organitzar les teves idees, demana una visita de consulta. Després d’un brainstorming, recollirem allò genial de les teves propostes i hi aportarem una nova perspectiva per reorganitzar allò que fa tant temps que penses però no acaba de quadrar o fer-se realitat.

EN PARLEM?

L'hora del Planning.

Demana'ns més informació

Si vols saber-ne més sobre els nostres serveis, no dubtis a consultar-nos

water-lilies-1388690_640
Facebook
Facebook
Pinterest
LinkedIn
Instagram