Dins la iniciativa “Píndoles per a la Felicitat” us presentem:

PSICOLOGIA DE L’AMOR: Atracció i Enamorament. Compatibilitats i Límits. Tipologia de parelles.

Ara pots ampliar els teus coneixements sobre aquests temes, preparar-te emocionalment i conèixer-te millor.

“En què consisteix l’atracció? Per què ens enamorem? Escullo persones compatibles? Tinc clars els límits? N’hi ha d’haver? Com són les parelles del S. XXI? Quin tipus de parelles hi poden haver? Què he de tenir en compte en cada cas?….” Aquestes i altres preguntes ens les farem i resoldrem durant aquesta sessió.

La data per aquesta activitat gratuïta a Tu Pots Psicologia Manresa serà el proper dilluns 28 d’Octubre a les 19:30h.

 

 

Cal fer una inscripció prèvia, que podrà ser per diferents vies: telefònicament, per WhatsApp o a través del correu electrònic. En tots els casos caldrà indicar el vostre nom i cognom, data de naixement i telèfon de contacte. Tens temps fins el proper 25 d’octubre!

Anirem actualitzant  la informació a través de les xarxes socials (Facebook: Lidia Costa | Instagram: lidia_c_b | Twitter: @TuPotsPsicolog) i directament amb les persones interessades. És una iniciativa dinàmica i amb places limitades. Així que si us interessa, ja ho sabeu!

 

En en nostre Blog trobareu informació sobre l’amor i les relacions sentimentals.  Per aquest motiu, us proposem que llegiu posts com: Buscant l’Amor, Teoria triangular de l’amor, Dependència emocional, Començar una relació sense estar enamorat, Parelles incombustibles: Com són?, Enamorar-se: entre les papallones i la racionalitat, Sobre l’amor i les relacions, 5 claus per plantejar-se a l’inici d’una relació, 4 preguntes a fer-se després d’una primera cita, Evitar el desamor en la convivència o Parelles: ús i abús de les xarxes socials, entre altres.

 

Please follow and like us:

Lídia Costa Ballonga. Psicòloga col.legiada 11.743 per COPC. Llicenciada en Psicologia per la UAB, Curs de Postgrau en Psicologia Clínica i de la Salut per la UdG, Màster ITEAP en Intervenció Clínica i Escolar | Psicoterapeuta i Orientadora personal, familiar i acadèmica | Formadora d'emprenedors, buscadors de feina i treballadors en actiu | Docent en col.lectius de joves, adults, dones i gent gran | Col.laboradora en mitjans audiovisuals i de premsa escrita

No hi han comentaris

Facebook
Facebook
Pinterest
LinkedIn
Instagram