1. Dins la iniciativa “Píndoles per a la Felicitat” us presentem:

UP AUTOESTIMA! Seguretat personal i Detecció de punts forts.

La data per aquesta activitat gratuïta a Tu Pots Psicologia Manresa serà el proper dimarts 28 de maig de 2019. Inscripcions fins el 27 de maig (o fins que s’hagin omplert les places, ja que són limitades).

La inscripció prèvia podrà ser feta per diferents vies: telefònicament, per WhatsApp, correu electrònic o a través del formulari web. En tots els casos caldrà indicar el vostre nom i cognom, data de naixement i telèfon de contacte.

Anirem actualitzant  la informació a través de les xarxes socials (Facebook: Lidia Costa | Instagram: lidia_c_b | Twitter: @TuPotsPsicolog) i directament amb les persones interessades. És una iniciativa dinàmica i amb places limitades. Així que si us interessa, ja ho sabeu!

 

En en nostre Blog trobareu informació sobre Autoestima i seguretat personal.  Per aquest motiu, us proposem que llegiu posts com: Autorealització personal, Entendre els complexes, Delicada Autoestima, 4 apunts per a sentir-se guapa o Inseguretat, entre altres.

 

Please follow and like us:

Lídia Costa Ballonga. Psicòloga col.legiada 11.743 per COPC. Llicenciada en Psicologia per la UAB, Curs de Postgrau en Psicologia Clínica i de la Salut per la UdG, Màster ITEAP en Intervenció Clínica i Escolar | Psicoterapeuta i Orientadora personal, familiar i acadèmica | Formadora d'emprenedors, buscadors de feina i treballadors en actiu | Docent en col.lectius de joves, adults, dones i gent gran | Col.laboradora en mitjans audiovisuals i de premsa escrita

No hi han comentaris

Facebook
Facebook
Pinterest
LinkedIn
INSTAGRAM