Psicòloga de capçalera? Per què la necessito o necessitem?

La figura del psicòleg o psicòloga de capçalera és polivalent i funcional. Es tracta d’un/a professional de referència i de proximitat per a tu i els teus a l’hora de plantejar-te o afrontar diferents situacions des d’una perspectiva externa i a l’hora de fer consultes més concretes sobre el teu/vostre benestar emocional (a part del servei de psicologia i psicoteràpia que trobaràs exposat en altres apartats de la nostra pàgina web).

 

Algunes qüestions que atenem cada vegada més en aquest servei  inclouen, per exemple:

Moments de dubtes, incertesa, presa de decisions i recursos per a situacions, tant quotidianes com excepcionals.

Assessorament i seguiment en els aconteixements vitals, socials o de salut (angoixa, diagnòstics, Covid-19 i adaptació a la “nova realitat”).

Afrontament dels canvis d’etapa, acadèmica, personal o professional.

Previsió i preparació per a “l’etapa següent” (embaràs, maternitat i paternitat, vida de parella, ruptures i dol).

Previsió i afrontament de separacions, temporals i definitives,  amb i sense fills/es.

Descàrrega emocional de tot allò que no vols o pots descarregar sobre les persones més properes.

Canvis a la feina: Amb recursos pràctics (CV, entrevistes, equips, comunicació verbal i no verbal, comunicació…) i emocionals (ascensos i descensos laborals, estrés i pressions).

Guanyar temps per a tu, per a fer punts de situació i reorganitzar les teves idees.

Gestió de situacions familiars, de parella i dels fills/es (convivència, comprensió, educació, coordinació amb altres professionals, relació adult-pare/mare, així com adult-fills/es, infants o adolescents).

… Entre els molts altres moments al llarg del teu dia a dia i el de la teva família.

 

Potser no us aniria malament una psicòloga de capçalera, especialment si us pot atendre en directe, vídeotrucada, telefònicament o per WhatsApp.

Demana’ns informació per al Servei de Psicòloga de capçalera a tupots@tupotspsicologia.com o al telèfon 636233826.

 

Please follow and like us:

Lídia Costa Ballonga. Psicòloga col.legiada 11.743 per COPC. Llicenciada en Psicologia per la UAB, Curs de Postgrau en Psicologia Clínica i de la Salut per la UdG, Màster ITEAP en Intervenció Clínica i Escolar | Psicoterapeuta i Orientadora personal, familiar i acadèmica | Formadora d'emprenedors, buscadors de feina i treballadors en actiu | Docent en col.lectius de joves, adults, dones i gent gran | Col.laboradora en mitjans audiovisuals i de premsa escrita

No hi han comentaris

Facebook
Facebook
Pinterest
LinkedIn
INSTAGRAM