Hola! Dins les Píndoles per a l’Empoderament, us hem preparat dues edicions d’aquesta xerrada-taller de recursos pràctics perquè pogueu presentar el vostre treball de recerca davant el tribunal de manera excel.lent!

Podeu escollir el format presencial a Manresa (Pg Pere III 85 entresòl 2a) o bé online. Els continguts exposats seran seran els mateixos, adaptats a cada format. I també podrem fer pràctiques en el mateix taller (serà opcional, però moooolt recomanable), per això és important que feu una inscripció per persona.

 … 

Sabem que esteu enllestint el treball per a poder entregar-lo en breu, i que després arriba el moment de defensar-lo davant el Tribunal i, en alguns casos, els companys. Serà el moment de la veritat…, d’aconseguir fer una bona exposició a l’alçada del treball! En ocasions, és l’ oportunitat per a millorar-ne la nota i demostrar que sou uns/es cracks!

Estàs preparat? Estàs preparada?

Tens dubtes sobre com fer-ho? Pots portar guió però no saps com fer-lo útil? Por de que els nervis et traïcionin? Com moure’s i on mirar per sentir més seguretat? Què passa si no saps respondre les preguntes finals?…

Vine i donarem resposta a aquestes i més qüestions que podreu plantejar en directe.

Passos per a poder inscriure’s al taller:

Ompliu i feu arribar a tupots@tupotspsicologia.com el full  Inscripció i autorització taller Tu Pots.

Si us apunteu al taller presencial, cal omplir i fer arribar al mateix correu, el full de Declaració responsable COVID19 menors.

Es pot fer el pagament per Bizum o transferència (consulteu altres opcions). Trobareu més informació al full d’inscripció.

Us podeu apuntar fins el dia 13 d’octubre. Recordeu que les places són limitades! 

Des de 2007 que estem al costat de l’alumnat de Batxillerat a nivell particular i en molts instituts de Catalunya amb la versió en grup classe “Com presentar el TR i no morir en l’intent”.

>> Això vol dir que també podeu sol.licitar el taller per al vostre institut! Demaneu informació <<

Mentrestant, us proposem aquest article del nostre Blog amb recursos varis per començar a preparar-se.


Us hi apunteu? 

Please follow and like us:

Lídia Costa Ballonga. Psicòloga col.legiada 11.743 per COPC. Llicenciada en Psicologia per la UAB, Curs de Postgrau en Psicologia Clínica i de la Salut per la UdG, Màster ITEAP en Intervenció Clínica i Escolar | Psicoterapeuta i Orientadora personal, familiar i acadèmica | Formadora d'emprenedors, buscadors de feina i treballadors en actiu | Docent en col.lectius de joves, adults, dones i gent gran | Col.laboradora en mitjans audiovisuals i de premsa escrita

No hi han comentaris

Facebook
Facebook
Pinterest
LinkedIn
INSTAGRAM