fons2

Consultoria

blabla

Es tracta de l’assessorament en àmbits sense psicopatologia, és a dir, s’adreça a tota aquella persona,  centre, associació o empresa que no busca un suport terapèutic sinó un assessorament sobre qualsevol tema relacionat amb l’àmbit quotidià, les relacions sentimentals o aspectes laborals, amb l’objectiu de poder ampliar recursos o sumar perspectiva.

Haver pensat sol moltes hores en una qüestió no te’n fa expert. És la capacitat d’ampliar punts de vista la que t’apropa a les conclusions més productives.

Relativització i ampliació de punts de vista. Eines per a la presa de decisions. Priorització de tasques.Organització de pensaments vinculats a temes personals, laborals, sentimentals, familiars o acadèmics.Aplicacions empresarials.

Si vols un cop de mà per a organitzar les teves idees, demana una visita de consulta. Després d’un brainstorming, recollirem allò genial de les teves propostes i hi aportarem una nova perspectiva per reorganitzar allò que fa tant temps que penses però no acaba de quadrar o fer-se realitat.

Demana'ns més informació

Si vols saber-ne més sobre els nostres serveis, no dubtis a consultar-nos