La Vanguardia publicava el passat 23 de setembre, una notícia segons la qual diversos hospitals de Catalunya s’estan comprometent a respectar encara més el procés del part, normalitzant-lo i buscant les formes menys invasives possible. Segons aquesta font, hi ha un percentatge significatiu de dones que demanen un part el més natural possible, tot i portar a terme aquest procés en un hospital.
Per aquelles dones que tenen molt clar com volen que sigui aquest moment o, almenys, com iniciar-lo, us remetem a l’esmentada notícia que porta el títol de Parts sense presses.

Please follow and like us:

Lídia Costa Ballonga. Psicòloga col.legiada 11.743 per COPC. Llicenciada en Psicologia per la UAB, Curs de Postgrau en Psicologia Clínica i de la Salut per la UdG, Màster ITEAP en Intervenció Clínica i Escolar | Psicoterapeuta i Orientadora personal, familiar i acadèmica | Formadora d'emprenedors, buscadors de feina i treballadors en actiu | Docent en col.lectius de joves, adults, dones i gent gran | Col.laboradora en mitjans audiovisuals i de premsa escrita

No hi han comentaris

Facebook
Facebook
Pinterest
LinkedIn
Instagram