Aquest nou curs, seguim amb les formacions i tallers arreu però l’atenció personalitzada es centralitza a Manresa. Per aquest motiu, partir d’aquest mes de setembre, pels serveis de psicologia i consultoria us atendrem només a les nostres instal.lacions d’aquest municipi (a Navàs ja no). I dir-vos que, al llarg d’aquests propers mesos, aquestes es traslladaran al Passeig Pere III, 85 (seguirem informant).

Cal tenir en compte que us podem atendre també via Skype o telefònicament. I no oblideu l’opció de les visites a domicili (consulteu les condicions).

Ha estat un plaer treballar amb vosaltres a Navàs però TuPots Psicologia està iniciant una nova etapa!  🙂

Please follow and like us:

Lídia Costa Ballonga. Psicòloga col.legiada 11.743 per COPC. Llicenciada en Psicologia per la UAB, Curs de Postgrau en Psicologia Clínica i de la Salut per la UdG, Màster ITEAP en Intervenció Clínica i Escolar | Psicoterapeuta i Orientadora personal, familiar i acadèmica | Formadora d'emprenedors, buscadors de feina i treballadors en actiu | Docent en col.lectius de joves, adults, dones i gent gran | Col.laboradora en mitjans audiovisuals i de premsa escrita

No hi han comentaris

Facebook
Facebook
Pinterest
LinkedIn
Instagram