Dins la iniciativa “Píndoles per a la Felicitat” us presentem:

EL PODER DE LES EMOCIONS: Com gestionar-les per a viure millor.

La data per aquesta activitat gratuïta a Tu Pots Psicologia Manresa serà el proper dilluns 29 d’abril a les 19:00h de la tarda. Inscripcions fins el proper dia 26/04/2019.

Cal fer una inscripció prèvia, que podrà ser per diferents vies: telefònicament, per WhatsApp, correu electrònic o a través del formulari web. En tots els casos caldrà indicar el vostre nom i cognom, data de naixement i telèfon de contacte.

Anirem actualitzant  la informació a través de les xarxes socials (Facebook: Lidia Costa | Instagram: lidia_c_b | Twitter: @TuPotsPsicolog) i directament amb les persones interessades. És una iniciativa dinàmica i amb places limitades. Així que si us interessa, ja ho sabeu!

 

En en nostre Blog trobareu informació sobre Intel.ligència emocional i gestió de diferents situacions relacionades amb aquesta àrea. Per aquest motiu, us proposem que llegiu posts com: Gestió de l’estrés laboral, Un Nadal sense tu, La indecisió i la por a equivocar-se, Mesura justa d’empatia, Podem contenir la ràbia?, Objectiu: Vèncer la timidesa, Crisis d’Ansietat i com superar-les, Sigues feliç o Beneficis de ser optimista, entre altres.

 

Obert per als i les que ja ens coneixem i per aquells/es que no encara.

Please follow and like us:

Lídia Costa Ballonga. Psicòloga col.legiada 11.743 per COPC. Llicenciada en Psicologia per la UAB, Curs de Postgrau en Psicologia Clínica i de la Salut per la UdG, Màster ITEAP en Intervenció Clínica i Escolar | Psicoterapeuta i Orientadora personal, familiar i acadèmica | Formadora d'emprenedors, buscadors de feina i treballadors en actiu | Docent en col.lectius de joves, adults, dones i gent gran | Col.laboradora en mitjans audiovisuals i de premsa escrita

No hi han comentaris

Facebook
Facebook
Pinterest
LinkedIn
Instagram