Sempre que us sotmeteu a una avaluació, assessorament o acompanyament “psicològic” cal que confimeu que el centre és oficial i que qui us administra les proves o us assessora psicològicament està qualificat/da per a fer-ho. Com ho pots saber?

Entra al web del Col.legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya

Clica sobre Serveis a la Ciutadania

Directori professional / Cerca d’un/a psicòleg/psicòloga

Introduïu el nom del professional que ofereix el servei

Us haurien d’aparèixer les seves dades de col.legiació (un número que otorga el Col.legi un cop fetes les comprobacions de formació i professionals corresponents. Si no us apareix com a col.legiat, significa que  aquella persona que busqueu no té la formació de Psicologia o bé està exercint de manera no oficial, i cap dels dos casos és aconsellable).

 

Si hi apareix, podreu accedir a les seves dades de contacte a través de la mateixa pàgina.

També podeu demanar la titulació directament al professional, i us l’ha de mostrar sense problemes. Però si voleu anar informats des d’un bon inici, ara ja sabeu per on començar a l’hora de cercar referències.

 

Please follow and like us:

Lídia Costa Ballonga. Psicòloga col.legiada 11.743 per COPC. Llicenciada en Psicologia per la UAB, Curs de Postgrau en Psicologia Clínica i de la Salut per la UdG, Màster ITEAP en Intervenció Clínica i Escolar | Psicoterapeuta i Orientadora personal, familiar i acadèmica | Formadora d'emprenedors, buscadors de feina i treballadors en actiu | Docent en col.lectius de joves, adults, dones i gent gran | Col.laboradora en mitjans audiovisuals i de premsa escrita

No hi han comentaris

Facebook
Facebook
Pinterest
LinkedIn
Instagram