Recuperant la iniciativa de 2013, aquest 2019 tornen les Píndoles per a la Felicitat!

Es tracta d’activitats gratuïtes a Tu Pots Psicologia sobre temes que tractem sovint, tant en les xerrades com a la consulta.  Hem escollit 4 temes: Les Emocions, l’Autoestima, l’Amor i el desAmor.

El poder de les Emocions: Com gestionar-les per a viure millor.

Up Autoestima! Seguretat personal i detecció de punts forts.

Psicologia de l’Amor: Atracció, enamorament, detecció de compatibilitats.

Psicologia del DesAmor: S’ha acabat? Com superar ruptures.

Píndoles per a la Felicitat

El funcionament és ben senzill, així com poder participar-hi. Són activitats previstes per als vespres, amb una durada de 1,5 hores i amb un nombre de persones limitat per tal de poder resultar d’utilitat per aquells que hi assistiu. Per aquest motiu, cal fer una inscripció prèvia, que podrà ser per diferents vies: telefònicament, per WhatsApp, correu electrònic o a través del formulari web. En tots els casos caldrà indicar el vostre nom i cognom, data de naixement i telèfon de contacte.

Anirem proposant i tancant dates a través de les xarxes socials (Facebook: Lidia Costa | Instagram: lidia_c_b | Twitter: @TuPotsPsicolog) i directament amb les persones interessades. És una iniciativa dinàmica, de manera que les pròpies propostes dels lectors i seguidors en obert i per privat es tindran en compte a l’hora de realitzar les activitats.

Us recordem els orígens d’aquesta iniciativa aquí:

Es van portar a terme a Tu Pots Psicologia, ubicat llavors a l’Avinguda dels Dolors, i a l’OFICINA Coworking de Berga i amb unes valoracions molt bones per part dels participants!

Fins i tot vam elaborar una Playlist d’Spotify vinculada a aquesta activitat: TuPots Psicologia Amor i Desamor 2013.

Des de llavors, sovint se n’ha demanat la reedició i ampliació de temes com els que presentem. Finalment ha arribat aquest moment. I us convidem a participar-hi!

 

Seguirem informant!!

Comparteix la informació!

 

 

 

Please follow and like us:

Lídia Costa Ballonga. Psicòloga col.legiada 11.743 per COPC. Llicenciada en Psicologia per la UAB, Curs de Postgrau en Psicologia Clínica i de la Salut per la UdG, Màster ITEAP en Intervenció Clínica i Escolar | Psicoterapeuta i Orientadora personal, familiar i acadèmica | Formadora d'emprenedors, buscadors de feina i treballadors en actiu | Docent en col.lectius de joves, adults, dones i gent gran | Col.laboradora en mitjans audiovisuals i de premsa escrita

No hi han comentaris

Facebook
Facebook
Pinterest
LinkedIn
Instagram